Veteranen luisteren naar twee boeiende lezingen

Home > Inwoners > Nieuws > Veteranen luisteren naar twee boeiende lezingen

Veteranen luisteren naar twee boeiende lezingen

Op 5 september was er in het gemeentehuis van Sint Anthonis overleg  ter voorbereiding van de oprichting van een veteranenvereniging. Na de besloten bespreking waren er twee boeiende presentaties. Luitenant-generaal b.d. de Kruif vertelde over zijn werkzame leven en over zijn tijd in Afghanistan, waarover hij het boek ‘Zand Happen’ schreef. De Kruijf is ook de man die de Invictus Games naar Nederland haalt en ook luitenant-kolonel Goedings is daar nauw bij betrokken. Luitenant-kolonel Goedings gaf  een lezing over het herdenkingsjaar 75 jaar vrijheid. Burgemeester Sijbers bedankte beide sprekers en voor hun komst en vroeg zelf aandacht voor de wijze waarop in de gemeente Sint Anthonis 75 jaar bevrijding wordt gevierd.

Burgemeester Marleen Sijbers

Luitenant-generaal b.d. de Kruif