Vertrouwenslijn voor boeren

Home > Inwoners > Nieuws > Vertrouwenslijn voor boeren

Vertrouwenslijn voor boeren

RSS

Boeren en erfbetreders kunnen voortaan met hun vragen en verhaal terecht bij een nieuwe landelijke vertrouwenslijn voor de agrarische sector. De vertrouwenslijn is een initiatief van Hogenkamp Agrarische Coaching is 24/7 bereikbaar door de inzet van zeven agrarische coaches, een mediator en een psycholoog.

De vertrouwenslijn 085-1303430 is gratis en bedoeld voor elke Nederlandse boer die behoefte heeft aan het delen van een persoonlijk verhaal of niet lekker in zijn vel zit en niet weet wat hij daarmee aan moet. De vertrouwenslijn is ook voor erfbetreders die zich zorgen maken en vermoeden dat de boer professionele hulp nodig heeft, maar niet weten hoe ze kunnen helpen. De telefoongesprekken worden niet gedeeld met anderen, vastgelegd of opgeslagen. Een doorverwijzing naar een huisarts, psycholoog of coach gebeurt alleen met instemming.

Wat zijn erfbetreders
Erfbetreders zijn al die mensen die regelmatig bij boeren en boerinnen op het erf komen. Dat kunnen mensen met commerciƫle belangen zijn maar ook vrienden, familie en buren.

Vertrouwenslijn agrarische sector: 085-130 34 30