Samen bouwen: plan “Op de Beek” Sint Anthonis

Home > Inwoners > Nieuws > Samen bouwen: plan “Op de Beek” Sint Anthonis

Samen bouwen: plan “Op de Beek” Sint Anthonis

RSS

Er is nog ruimte voor enkele medebouwers!

-Sint Anthonis- In het 1e kwartaal van dit jaar heeft Wethouder Bollen het startsein gegeven voor de bouw van negen levensloopbestendige woningen op locatie “Op de Beek”. Inmiddels zijn de eerste woningen op locatie “Op de Beek” door toekomstige bewoners gereserveerd. Er zijn nog enkele woningen beschikbaar.

Maatwerk
Aan de hand van gezamenlijke bijeenkomsten en individuele gesprekken met de architect bepalen de deelnemers de grootte, indeling en uitstraling van hun nieuwe woningen. Hiermee hebben zij ook zelf invloed op de uiteindelijke prijs. Het doel is een woning die past  bij de woonwensen, zodat de bewoners klaar zijn voor de toekomst. Gedurende het gehele proces worden de toekomstige bewoners professioneel begeleid door Vastgoedregisseur.

Opzet
Het plan bestaat uit negen woningen met alle basisvoorzieningen op de begane grond waarbij twee verschillende woningtypen worden aangeboden. Het plan is gelegen aan een doodlopende straat tegenover een prachtige groenvoorziening dat in samenspraak met de (toekomstige) bewoners zal worden ingericht. Het ontwerp van de woningen is in handen van Bulkens Architecten. 

Goed nabuurschap
Wethouder Bollen is erg enthousiast over deze wijze van ontwikkelen: “De mate van betrokkenheid van de toekomstige bewoners bij de ontwikkeling van hun eigen woning, zeker in de fase voor de start van de bouw, is mooi en bijzonder. Het bevordert een goed nabuurschap. Inwoners voelen zich extra verantwoordelijk voor hun woonomgeving, maar ook voor elkaar. De (toekomstige) bewoners van ‘De Sprenkel fase I en II” zijn hier een mooi voorbeeld van.

Geïnteresseerd?
Heeft u interesse en wilt u meer weten over de nog beschikbare kavels? Neem dan contact op met het begeleidingsbureau via mail info@samenbouwen.in, tel. 040-242 3223 of kijk op www.sintanthonis.nl/wonen of op www.samenbouwen.in.