Rioolwerkzaamheden Oploo - Definitief ontwerp

Home > Inwoners > Nieuws > Rioolwerkzaamheden Oploo - Definitief ontwerp

Rioolwerkzaamheden Oploo - Definitief ontwerp

RSS

In april is het voorontwerp van de Gildestraat, Boortorenstraat, ’t Creytje en Creijtestraat door de omwonenden ontvangen. Hierop hebben verschillende bewoners gereageerd. Naar aanleiding van de reacties en overleggen is het ontwerp aangepast.

De belangrijkste verzoeken en aanpassingen op het ontwerp zijn:

  • De wegenstructuur in de boortorenstraat zoals deze nu bestaat blijft gehandhaafd. Hierop is het ontwerp aangepast. Er komt ook verkeersplateau ter hoogte van aansluiting Boortorenstraat-Gildestraat.
  • Ondanks het verzoek van verschillende bewoners in de Gildestraat komt er geen voetpad.
  • In de Gildestraat komen op een tweetal locaties een versmalling in de weg.
  • Vanaf de Gildestraat nr. 21 tot aan de Grotestraat word niet meegenomen met de werkzaamheden.

Definitief Ontwerp

De wijzingen zijn doorgevoerd in het definitief ontwerp. We hebben met deze aanpassingen zoveel mogelijk rekening gehouden met de wensen van de bewoners en de belangen van de gemeente.
Het definitief ontwerp ligt op hoofdlijnen vast. Indien naar aanleiding van dit ontwerp opmerkingen of aanvullingen heeft dan kunt u dit nog steeds melden. Kleine aanpassingen worden dan mogelijk nog verwerkt.

Planning

U kunt reageren tot 16 juli 2020. Daarna wordt het ontwerp definitief gemaakt en worden de contractdocumenten (bestek) voor de uitvoering opgesteld.  

Voor vragen en opmerkingen u contact opnemen met Erik van Grunsven per e-mail erikvangrunsven@sintanthonis.nl of per telefoon 0485-208117.

Bijlagen

Definitief Ontwerp en de bewonersbrief