Omleiding voor fietsers in Sint Anthonis aangepast

Home > Inwoners > Nieuws > Omleiding voor fietsers in Sint Anthonis aangepast

Omleiding voor fietsers in Sint Anthonis aangepast

RSS

Omdat de aannemer die nu de Breestraat in Sint Anthonis op de schop neemt inmiddels is gevorderd tot de afslag Kolonel Silvertoplaan, is de eerder uitgezette omleiding voor fietsers aangepast. Dit is ook van belang voor scholieren die vanaf 1 juni weer naar hun school in Stevensbeek of Boxmeer gaan.

Behalve de rijbaan zijn intussen ook de nevenliggende fietsstroken in het werkvak tussen de afslag Kolonel Silvertoplaan en afslag Kleine Beekstraat opgebroken. Fietsers die afkomstig zijn van het centrum kunnen naar de rotonde door in de Breestraat vlak vóór de tandartsenpraktijk ‘De Vicarie’ het paadje in te rijden om vervolgens direct rechtsaf te slaan naar de Kleine Beekstraat. Vanaf hier gaat het naar de eerder ingestelde omleiding via de Oude Breestraat en de nieuwe aansluiting met het nieuwe fietspad aan de oostzijde van de Dr. Verbeecklaan. Deze omleiding -die met borden is aangegeven - geldt ook voor fietsverkeer in de omgekeerde richting.

Voor autoverkeer in de richting van de rotonde is de Breestraat in Sint Anthonis sinds half maart afgesloten vanaf de afslag Kolonel Silvertoplaan. Fietsers kunnen er nog steeds door maar moeten nu wel rekening houden met een kleine omleiding.