Omleiding ingesteld voor fietsers

Home > Inwoners > Nieuws > Omleiding ingesteld voor fietsers

Omleiding ingesteld voor fietsers

RSS

In verband met de werkzaamheden aan de doorgaande weg in Sint Anthonis heeft de aannemer het wegvak tussen de afslagen Kleine Beekstraat en Oude Breestraat moeten afsluiten voor fietsverkeer. Voor fietsers van en naar de rotonde – zoals scholieren die hier vanaf 1 juni moeten passeren - is een kleine omleiding ingesteld.

Nu de aannemer de rijbaan tussen de Kleine Beekstraat en Oude Breestraat heeft opgebroken, is het niet meer mogelijk om hier met de fiets het wegvak te passeren. Fietsers die afkomstig zijn van het centrum kunnen naar de rotonde door in de Breestraat de afslag Kleine Beekstraat te nemen en vervolgens rechtsaf via de Oude Breestraat naar de aansluiting met het nieuwe fietspad aan de oostzijde van de rijbaan in de Dr. Verbeecklaan. Deze omleiding -die met borden is aangegeven - geldt ook voor fietsverkeer in de omgekeerde richting. De projectorganisatie laat weten dat de bedrijven in het opgebroken wegvak bereikbaar zijn.

Voor autoverkeer in de richting van de rotonde is de Breestraat in Sint Anthonis sinds half maart afgesloten vanaf de afslag Kolonel Silvertoplaan. Fietsers kunnen er nog steeds door maar moeten nu wel rekening houden met een kleine omleiding (blauwe stippellijn).