Nieuwe gemeentepagina in De Maas Driehoek

Home > Inwoners > Nieuws > Nieuwe gemeentepagina in De Maas Driehoek

Nieuwe gemeentepagina in De Maas Driehoek

RSS

Heeft u ze al ontdekt? De nieuwe gemeentepagina’s in de Maas Driehoek? 

Op de weg naar herindeling zijn al flink wat stappen gezet. Met deze bundeling van informatiepagina’s komt de herindeling nog meer in zicht. Voortaan voorzien we u van informatie over de Gemeente Land van Cuijk i.o. Dat ‘i.o.’ betekent ‘in oprichting’ en dat is precies waar het om gaat. De gemeenten Boxmeer, Cuijk, Mill en Sint Hubert en Sint Anthonis gaan herindelen tot de gemeente Land van Cuijk.

Naast berichtgeving over de herindeling gaan we deze pagina ook gebruiken om berichten te delen die op alle vier de gemeenten van toepassing zijn. Bijvoorbeeld mededelingen van de provincie of van het Centrum voor Jeugd en Gezin. Over regionale afvalinzameling en energievoorziening. Over de Euregio en over verkeer en vervoer. Kortom over onderwerpen waarbij de gemeenten al intensief samenwerken. Zo bundelen we het voor u op één plek. 

Naast de informatie vindt u uiteraard ook nog uw vertrouwde gemeentepagina* met informatie uit onze gemeente.

Lees hier de allereerste editie nieuwe gemeentepagina

*De gemeente Mill en Sint Hubert ontbreekt overigens nog in deze samenwerking. Dat komt omdat de gemeenteraad van Mill en Sint Hubert nog voor het besluit om te gaan herindelen via een motie de gemeentepagina in De Neije Krant heeft ondergebracht