N602: Omleiding naar zorgcentrum en hospice (16-03-2020)

Home > Inwoners > Nieuws > N602: Omleiding naar zorgcentrum en hospice (16-03-2020)

N602: Omleiding naar zorgcentrum en hospice (16-03-2020)

RSS

Gedurende de wegwerkzaamheden aan de Dr. Verbeecklaan, die op maandag 16 maart aanvangen, is een aantal zijwegen van deze hoofdweg afgesloten voor het verkeer. Autoverkeer met bestemming zorgcentrum Op ’t Hoogveld of hospice De Cocon uit de richtingen Boxmeer, Stevensbeek en Gemert wordt geadviseerd gebruik te maken van de lokale omleiding.

Omdat de Dr. Verbeecklaan bij de rotonde volledig is afgesloten voor doorgaand verkeer (behalve voor fietsers), is er voor weggebruikers met bestemming Sint Anthonis een lokale omleiding ingesteld (zie kaart). Vanaf de rotonde gaat deze richting Stevensbeek, via Rondveld, Den Hoek, Lepelstraat en Kolonel Silvertoplaan naar de Breestraat.

Richting zorgcentrum Op 't Hoogveld
Bezoekers uit de richtingen Boxmeer, Stevensbeek en Gemert met bestemming Op ’t Hoogveld wordt geadviseerd deze korte omleiding te volgen en in de Lepelstraat via de Visioenenstraat of Eremietenstraat naar het verzorgingshuis te rijden.

Richting hospice de Cocon
Bezoekers van de Cocon kunnen de korte omleiding volgen het einde van de Kolonel Silvertoplaan, om dan via de bekende weg naar de hospice in de Breestraat te rijden.

De routing van de lokale omleiding tijdens de werkzaamheden aan de Dr. Verbeecklaan.