Militairen lopen van Woensdrecht naar Nijmegen (tussenstop Sint Anthonis)

Home > Inwoners > Nieuws > Militairen lopen van Woensdrecht naar Nijmegen (tussenstop Sint Anthonis)

Militairen lopen van Woensdrecht naar Nijmegen (tussenstop Sint Anthonis)

In de vroege ochtend van vrijdag 24 juli om iets voor 7 verwelkomde locoburgemeester Huub Bellemakers de wandelaars van het detachement Vlb Woensdrecht en het detachement Korps Mariniers Mixed Units bij het monument aan de kolonel Silvertoplaan. De militairen wandelen om sponsorgelden op te halen voor Stichting Just in Time 4 Heroes. In aanwezigheid van loco burgemeester Bellemakers, veteranenvereniging Sint Anthonis, bestuursleden van het PGSA en verdere belangstellenden is er door Bart Schilderink samen met zijn vriendin namens een groep jongeren van de PGSA-danceparty, een bloemstuk gelegd bij het monument “de zon van onze hoop”.
De wandelaars waren blij met de appelflap en koffie die voor hen klaarstonden. De gemeente Sint Anthonis wenst hen een goed vervolg van hun wandeltocht.

Kijk ook op samensintanthonis.nl