Ken je “Samen Sint Anthonis”, het digitale dorpsplein?

Home > Inwoners > Nieuws > Ken je “Samen Sint Anthonis”, het digitale dorpsplein?

Ken je “Samen Sint Anthonis”, het digitale dorpsplein?

RSS

Ben jij een betrokken inwoner, wil je ook meewerken aan verbinding in je dorp of buurt? Dan ben je bij “Samen Sint Anthonis” op het juiste adres! Het online dorpsplein www.samensintanthonis.nl is een communicatiekanaal voor alle inwoners van de gemeente Sint Anthonis.

Wat kun jij als inwoner met Samen Sint Anthonis?

Je kunt berichten plaatsen, activiteiten op de agenda plaatsen, een hulpvraag stellen of aanbieden en het prikbord gebruiken als je iets wil aanbieden of verkopen.

Je eigen kerkdorp

Ieder kerkdorp heeft een eigen pagina zodat per kerkdorp de berichten zichtbaar zijn. Het bericht wordt daarnaast ook zichtbaar op het voorblad.

Maatschappelijke initiatieven

Verenigingen, stichtingen en organisaties hebben met het platform een krachtig communicatiekanaal, omdat ze zelf al het nieuws kunnen plaatsen. Ook kan een link naar de eigen website worden opgenomen, waardoor meer inwoners worden bereikt. Via het interactieve communicatiekanaal kan eenvoudig contact worden gelegd.

Wie zijn de mensen achter het online dorpsplein?

Het platform wordt volledig beheerd door de Dorpsverbinders. Dit zijn enthousiaste inwoners die het dorpsplein (platform) beheren en contacten leggen. Zij vormen samen de redactie.

Het doel?

Het platform is opgericht om sociale contacten tussen inwoners te versterken en onderlinge betrokkenheid te verhogen. Hoe meer inwoners zich inschrijven hoe groter het bereik is en hoe meer de maatschappelijke initiatieven zichtbaar worden!

Veel inwoners hebben het platform al gevonden en zijn enthousiast. Doe jij ook mee? Schrijf je in op www.samensintanthonis.nl