Jouw huis energiezuiniger maken met "Brabant woont slim"

Home > Inwoners > Nieuws > Jouw huis energiezuiniger maken met "Brabant woont slim"

Jouw huis energiezuiniger maken met "Brabant woont slim"

RSS

Je wilt je huis energiezuiniger maken, maar waar begin je? Dit is een vraag die mensen zich vaak stellen. De aarde warmt op en het helpt als je zelf iets kunt doen. Er zijn verschillende mogelijkheden, zoals zonnepanelen plaatsen of het huis isoleren. Maar je kunt ook helemaal van het aardgas afgaan. Niet elk huis is het zelfde dus waar begin je? Eenergieloket Brabant Woont Slim is het energieloket met concrete bijdragen voor energiebesparing voor woningbezitters.

Aangesloten bij Energieloket

Sinds 1 mei is gemeente Sint Anthonis bij het energieloket aangesloten. De aangesloten gemeenten stellen het doel om de komende jaren de huizen in Noord Brabant te verduurzamen. Het energieloket daagt woningbezitters uit om zelf energie te besparen. Zij helpen daarbij, met advies en ondersteuning.  

Meer informatie

Op de website van Brabant Woont Slim is heel veel informatie te vinden. Bijvoorbeeld of er subsidies zijn en met welke maatregel u kunt beginnen. Er zijn ook veel ervaringen van anderen. Maar u kunt ook persoonlijk advies vragen. Vanwege het coronavirus kan dat nu alleen telefonisch. De  mensen van Brabant Woont Slim zitten voor u klaar. https://brabantwoontslim.nl/