Informatiebijeenkomst Meetnetwerk luchtkwaliteit

Home > Inwoners > Nieuws > Informatiebijeenkomst Meetnetwerk luchtkwaliteit

Informatiebijeenkomst Meetnetwerk luchtkwaliteit

RSS

In november 2019 zijn wij gestart met het meetnetwerk voor het meten van de luchtkwaliteit. Dit meetnetwerk wordt in Sint Anthonis gerealiseerd in het gebied Noordkant/Zandkant. In een online bijeenkomst informeren wij u over de eerste bevindingen in het meetnetwerk. De informatie-bijeenkomst vindt plaats op dinsdag 13 oktober, van 19.30 tot 20.30 uur. Afsluitend is er nog tijd voor het stellen van vragen.

Informatiebijeenkomst

Tijdens de bijeenkomst informeren wij u over de stand van zaken rondom het meetnetwerk. Wat zijn de eerste resultaten en hoe moeten we deze interpreteren? Vanuit de GGD wordt gesproken over de relatie tussen het meetnetwerk en de volksgezondheid. De Stichting Burgerwetenschappers licht toe hoe ook de gegevens van hun eigen sensoren worden meegenomen in het onderzoek.

Aanmelden

Via de link www.sintanthonis.nl/meetnetwerk meldt u zich aan voor de informatiebijeenkomst. U ontvangt dan een link naar het programma Microsoft Teams. Deze link wordt u na aanmelden toegestuurd. Mocht u voorafgaand aan de uitzending al vragen hebben, dan kunt u dit laten weten via judithheykers@sintanthonis.nl.  Ook tijdens de uitzending kunt u vragen stellen via de chatfunctie.