Hernieuwde kennismaking wijkagenten gemeente Sint Anthonis

Home > Inwoners > Nieuws > Hernieuwde kennismaking wijkagenten gemeente Sint Anthonis

Hernieuwde kennismaking wijkagenten gemeente Sint Anthonis

RSS

Met z’n drieën vormen we het politieteam van de gemeente Sint Anthonis. Samen zetten we ons in om onze gemeente zo veilig mogelijk te houden. Dat doen we door zichtbaar te zijn in de dorpen en in contact te zijn met de inwoners. We stellen ons graag aan u voor:

Tim van Brenk (links op de foto)
Ik ben operationeel expert in het team en moet ervoor zorgen dat ik weet wat er speelt, en mogelijk gaat spelen, binnen de gemeente en de samenleving. Zo kunnen we, samen met de burgemeester, de gemeente en andere partners bepalen wat de best manier is om met de problematiek om te gaan. Ik laat me hierin informeren en operationeel bijstaan door de wijkagenten Hans Ooms en Rachel Rongen. Zij zijn het meest zichtbaar in de gemeente en in contact met de inwoners.

Rachel Rongen (in het midden op de foto)
Ik ben wijkagent in deze mooie gemeente en tevens lid van  het Team Collegiale Ondersteuning (TCO). Een team dat collega’s ondersteunt en opvangt na heftige incidenten.
In het dagelijks werk vind ik het belangrijk om in direct contact te staan met de inwoners en oplossingen of gewoon een luisterend oor te bieden in heel verschillende situaties.

Hans Ooms (rechts op de foto)
Net als Rachel wijkagent in de gemeente Sint Anthonis. Ik ben er geboren en woon er ruim 45 jaar. Je kunt dus zeggen dat ik de gemeente redelijk goed ken. Na 12,5 jaar in ziekenhuizen gewerkt te hebben als analist - klinische Pathologie maakte ik 20 jaar geleden de overstap naar de politie. Laagdrempeligheid is belangrijk, dat men je durft aan te spreken voor een gewoon gesprek of met een vraag. Kennen en gekend worden zodat inwoners je ook weten  te vinden in geval van nood of met informatie die men wil delen. Daarnaast zo duidelijk mogelijk zijn in wat de politie voor mensen kan betekenen.

Contact met de politie:

  • Spoed: 112 (gratis)
  • Geen spoed, wel politie: 0900 - 8844 of via het meldformulier op www.politie.nl
  • Wilt u de wijkagent spreken maar heeft dat geen haast? Vraag dan om een terugbelverzoek via 0900-8844 of stuur uw bericht naar het mailadres wijkagent-sint-anthonis.maas-en-leijgraaf@politie.nl
  • Teksttelefoon voor doven en slechthorenden 0800 - 8112