Cheque voor Voor en Door Sint Tunnis

Home > Inwoners > Nieuws > Cheque voor Voor en Door Sint Tunnis

Cheque voor Voor en Door Sint Tunnis

RSS

Gemeente Sint Anthonis hecht veel waarde aan initiatieven van inwoners. Met de schenking van een cheque van €1000 aan Stichting Voor en Door Events geeft het college van gemeente Sint Anthonis aan dat het bruist in de gemeente en dat ze dat stimuleert. “Het is niet de vraag of er voldoende toekomst is voor de jongere generatie. Voor en Door bewijst met haar evenementen en activiteiten dát er toekomst is!”, aldus het college.

De Stichting Voor en Door, voortgekomen uit drie vriendengroepen, bestaat uit ongeveer 30 jonge mannen en vrouwen uit de regio Sint Tunnis. Zij zetten zich in om evenementen te organiseren en te ondersteunen bij anderen die iets willen organiseren dat bijdraagt aan de levendigheid in het dorp. Dit doen zij met enorm veel inzet en enthousiasme. De Brouwplaats op de Brink was tijdens de carnaval in 2020 dan ook een daverend succes.

De bijdrage van de gemeente willen Pim Kempen, Ivo Klomp en Daan Cornelissen inzetten om ook in 2022 weer met een brouwplaats te kunnen komen. Natuurlijk is het afwachten of dit met de dan geldende coronamaatregelen kan gaan plaatsvinden. Als het aan de inzet van deze mannen en hun stichting ligt, komt het in elk geval in orde!