BSOB verstuurt eenmalig betalingsherinneringen

Home > Inwoners > Nieuws > BSOB verstuurt eenmalig betalingsherinneringen

BSOB verstuurt eenmalig betalingsherinneringen

RSS

BSOB verstuurt eenmalig betalingsherinneringen

De coronacrisis heeft voor velen financiële gevolgen. Om aan deze inwoners en ondernemers tegemoet te komen, verstuurt BSOB niet direct een aanmaning of dwangbevel. Belastingbetalers krijgen eerst een betalingsherinnering.

Wie ontvangt een betalingsherinnering?

Heeft u in juni 2020 een aanslagbiljet van BSOB ontvangen? Dan had u die vóór 1 oktober moeten betalen. Heeft u dat niet gedaan? Dan krijgt u een betalingsherinnering.

Wanneer ontvangt u de betalingsherinnering?

De betalingsherinneringen worden eind oktober verstuurd.

Wat moet u doen als u een betalingsherinnering krijgt?

Betaal het openstaande bedrag zo snel mogelijk aan BSOB, uiterlijk 14 dagen na dagtekening van de betalingsherinnering. Wilt u het bedrag in 6 maandelijkse termijnen betalen via automatische incasso? Dat kan eenvoudig door de QR-code te scannen die op de betalingsherinnering staat. BSOB machtigen voor automatische incasso kan ook via de digitale balie van BSOB. Let op: is het aanslagbedrag hoger dan € 5.000,-? Dan kunt u niet via automatische incasso betalen. Bel BSOB dan om een betalingsregeling af te spreken.

Wat als u niet betaalt?

Betaalt u het bedrag dat nog open staat niet? Dan start BSOB het vervolgtraject van invordering weer op. Dit kan betekenen dat u een aanmaning kan ontvangen. Om dat te voorkomen is het belangrijk dat u op tijd betaalt. Kunt u het bedrag niet betalen? Bel BSOB dan via 088-5510000. De medewerkers van BSOB zoeken samen met u naar een oplossing.

Vragen?

Heeft u vragen over de betalingsherinnering? Of heeft u een andere vraag? Bel naar 088-5510000. De medewerkers van BSOB helpen u graag.