Aftellen tot slotdag werkzaamheden N602 in Sint Anthonis begonnen.

Home > Inwoners > Nieuws > Aftellen tot slotdag werkzaamheden N602 in Sint Anthonis begonnen.

Aftellen tot slotdag werkzaamheden N602 in Sint Anthonis begonnen.

RSS

Het aftellen tot de slotdag van de werkzaamheden aan de N602 in Sint Anthonis is begonnen. Volgens de planning zal de weg rond medio december weer kunnen worden opengesteld.

De afgelopen weken zijn in het laatste werkvak – tussen de brandweerkazerne en de komgrens met Ledeacker – het hemelwaterriool gelegd, de puinbaan (fundering) gemaakt en de opsluitbanden aan beide zijden van de rijbaan geplaatst.

Ondertussen hebben de stratenmakers niet stil gezeten, want die hebben de afgelopen week volop gewerkt aan het fietspad aan de oostelijke kant van het werkvak (zijde van Tussen Harrie & Toon). Ze zijn daarmee zover gevorderd dat dit fietspad maandag 16 november in gebruik kan worden genomen. Tegelijkertijd begint de aannemer dan met het opbreken en vernieuwen van het oude fietspad aan de westelijke kant van de rijbaan.

Nadat eerder een geheel nieuwe aansluiting van de Hoefstaat op de Breestraat was aangelegd, is de afgelopen weken stevig doorgewerkt aan de aansluiting van de Ledeackersestraat op diezelfde Breestraat. Ook dit onderdeel schiet goed op. Zodra het hele kruisingsvlak gereed is, zal de Tiger-Stone weer in actie komen bij de bestrating van het laatste stuk rijbaan.

Kijk voor het laatste nieuws en alle nieuwsbrieven op www.sintanthonis.nl/n602